Een nieuw jaar!

vuurwerk Saltverk

Een nieuw jaar!

Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, verlangens of wensen. Met een nieuw jaar komen ook goede voornemens.
Wij waren van plan netjes te beginnen met bloggen op de eerste dag….. eerste week, dan? Ook bij Sans BlahBlah bleek er minder tijd in een dag te zitten dan wij dachten. Wie kent het niet?

Het belangrijkste is dat we begonnen zijn met het uitstippelen van onze nieuwe plannen. Wij willen het assortiment van Sans BlahBlah dit jaar uitbreiden, en ons verdiepen in de wereld van het importeren. Want de pHenomenal cocktail siropen van onze Duitse vrienden verdienen, naast een goed water om ze mee aan te maken, ook een mooie Gin om mee gecomplementeerd te worden.
Natuurlijk kunnen we ook Monkey47 of Hendrick’s gaan verkopen, maar uiteindelijk willen we dan toch nét iets anders dan anderen. Aard van het beestje(?).

Naast de nieuwe plannen willen we ons water assortiment meer in de spotlights zetten. Het verhaal brengen waarom het ene water niet hetzelfde is als het andere, en een meer uitgebreide kijk geven over het huis waar het water vandaan komt. De mineralen van het water onder de loep nemen, en vertellen wat deze doen voor je gezondheid.
Bij ons komt de combinatie eten, wijn en water uitgebreid aan bod. Ook het belang van onze waters als ingrediënt bij thee, koffie of limonade.

Last but not least; we gaan je van tijd tot tijd recepten aanreiken om het heerlijke, milieubewuste zout van Saltverk te gebruiken in de keuken. En hoe je met de siropen van pHenomenal de lekkerste en meest verrassende cocktails kunt maken.

Oftewel, we gaan er een fantastisch jaar van maken!

Doe je mee?

 

 

E van den Bosch